top of page

Welkom op de website van De Groene Kookster,

 

Mijn naam is Astrid de Leeuw en ik ben een gepassioneerd vegetarisch “kookster”. Ik houd van lekker koken met mooie producten, biologisch of biodynamisch. Dat doe ik niet alleen voor mijn gezin en mijn vrienden, maar ook graag voor jou.

 

Natuurvoedingsdeskundige


Met mijn gezin woon ik in het prachtige Groningse dorp Thesinge. Naast mijn pedicure praktijk heb ik een cateringbedrijf. Mooie ingrediënten bij elkaar zoeken en koken is altijd al een liefhebberij van mij geweest. Daarom ben ik de opleiding tot Natuurvoedingsdeskundige in Driebergen gaan volgen. Daar kwam mijn passie echt tot volle bloei. Na twee jaar heb ik besloten om ook de Groene Kookacademie in Amersfoort te gaan volgen. Om de fijne kneepjes van de natuurvoeding onder de knie te krijgen en mij verder te bekwamen in het mooie vak koken. 

Duurzaam


De inspiratie voor mijn gerechten haal ik uit de natuur. Kruiden, de moestuin, eetbare bloemen, alle kleuren, het is voor mij allemaal een feest. Ik bereid mijn gerechten met liefde, op duurzame en milieu- en diervriendelijke wijze.
De ingrediënten zoek ik zorgvuldig bij elkaar. Daarvoor ga ik onder andere naar de zelfoogsttuin in Ten Boer (een link naar de website over de zelfoogsttuin vind je op mijn informatie- en contactpagina
).   

 

De schoonheid van eten


Ik kan echt genieten van de schoonheid van groenten en fruit. Kijk eens hoe mooi een rode biet eruitziet als je ‘m doorsnijdt. En rodekool, wat een plaatje is dat! Ik dek de tafels met aandacht en doe veel met bloemen. Als garnering van mijn gerechten gebruik ik vaak eetbare bloemen. 

 

Eten verbindt mensen


Eten is fijn, gezond eten is heerlijk. We eten graag ter gelegenheid van een feestelijk moment, maar ook bij een droevige gebeurtenis.

Samen eten kan troostrijk zijn, het verbindt in vreugde en verdriet en versterkt bovendien het immuunsysteem.

 

Informatie en contact


Ik verzorg catering voor kleinschalige (tot circa 75 mensen) gelegenheden zoals verjaardagen, feestjes en jubilea maar ook na afloop van een afscheid of herdenking.

Wil je gerechten zien die ik maak? Kijk dan op mijn Instagram pagina.                        

Als je informatie wilt over hoe we jouw speciale moment vorm kunnen geven bel me dan of stuur mij een e-mail.

Graag informeer ik je persoonlijk over de mogelijkheden die ik je kan bieden zoals bijvoorbeeld veganistisch en eventuele voedingsintoleranties en allergieën.

Zon pdf
bottom of page